Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да даде информация

...
</TD
> Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да даде информация
Коментари Харесай

Българка от Англия за таксиджията, блъснал жена в Пловдив и избягал от страната: Неволно му помогнах, в шок съм

Читателка на  Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, с цел да даде информация за избягалия отвън България таксиметров водач, който блъсна стара жена на пешеходна пътека в Пловдив:

" Здравейте, пиша Ви по отношение на въпросния таксиметров водач А.К, който на 18 февруари на пешеходна пътека в град Пловдив е блъснал 71-годишна жена. Преди един месец той и жена му дружно с нейното дете, което е от различен мъж, пристигнаха от България при мен в дома ми в Англия.

Помолиха ме за подпомагане за квартира и работа. С дамата се познавам от предходна работа, само че не сме близки или да я познавам добре. Отворих дома си за тях, настаних ги в две стаи, с цел да им е по-удобно. Съдействах им за прекратяване на статута им на уседналост, защото не са били от много време в страната, помогнах им за намиране на работа.

Уговорката ни беше да ми заплащат по 250 паунда на седмица и след няколко месеца да се настаняват в друга индивидуална квартира единствено те тримата. Започнаха работа след 2 седмици и един ден се прибират по-рано със скандал за какво съм спряла парното денем, че на синът й му било е студено.

Температурата на открито към този момент не е за непрекъснато парно. Започна да ми крещи дамата и аз ги помолих да ми платят наема, който ми дължат и да си тръгнат още същия ден. От виковете на Дияна - дамата на таксиметрови водач,р съседите се обадиха на полицията и след извършен диалог с тях ги изгониха от къщата ми.

Поисках си наема от 500 паунда, който ми дължаха, само че това по този начин и не се е случило и до през днешния ден. Видях ги на идващия ден на един паркинг, започнаха отново да ме лъжат, че ще ги дадат парите и избягаха с колата си.

Разбрах от публикациите Ви, че А.К е разгласен за интернационално търсене поради случая с старата жена и че има условна присъда за кражба на скъпи телефони. Просто съм в потрес на какви хора съм подала ръка и несъзнателно съм направила положително. Благодаря за вниманието и отделеното време! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР